21 Mart 2024.

SUZUVERSE Şubat 2024'te güçlü büyümesini sürdürüyor

20 Mart 2024 Tokyo - Karma gerçeklik (Mixed Reallity) metaverse platformlarında bir öncü olan SUZUVERSE, bugün 2024'te sona eren yıl için olumlu finansal sonuçlar açıkladı ve yarı sürükleyici dijital deneyimlerde küresel bir lider olarak büyüme yörüngesini daha da hızlandırdı.

Şubat 2024 Önemli Noktalar.

• Toplam gelir 2,9 milyon dolar (438 milyon sterlin).
  • Kullanıcıların 'sinden fazlası ödeme yapan üyelerdir
  • Aylık aktif kullanıcı sayısı 4.983'e ulaştı ve elde tutma oranı oldu.
  • 6.375 toplam sözleşme, Sınırsız paket en popüler olanı
  • Aylık 630.000 USD (yaklaşık 950 milyon JPY) yinelenen gelir.
  • Kullanıcı başına ortalama gelir 577 ABD Dolarıdır (yaklaşık 87.000 ABD Doları).

Şirketin CEO'su Ryoji Miyauchi şu yorumda bulundu: 'SUZUVERSE'nin Şubat ayındaki performansı, sürdürülebilirliğimizin ve hizmetlerimizin büyük potansiyelini gösteriyor. İnovasyon yapmaya ve küresel olarak büyümeye devam etmek için canlılıkla doluyuz."

SUZUVERSE Hakkında:.

2022 yılında Ryoji Miyauchi tarafından kurulan SUZUVERSE, karma gerçeklik metaverse alanında lider bir Japon şirketidir. Gelişmiş duygusal ifade için yapay zeka teknolojisini ve blok zincirinin merkezi olmayan doğasını entegre eden SUZUVERSE, sosyal etkiye sahip benzersiz dijital deneyimler sunar, SUZUVERSE'nin amiral gemisi ürünleri CheerCast ve Suzuwalk, yalnızlık, sosyal izolasyon, genel sağlık ve refah gibi yaşam için çağdaş ve içsel öneme sahip konuları ele alır. SUZUVERSE, ilke olarak merkezi olmayan bir yaklaşımı benimsemekte ve kullanıcıları gerçek sosyal, ruhsal ve finansal özgürlüğü somutlaştırmaları için güçlendirmektedir. Daha fazla bilgi için resmi Suzuverse bağlantılarıhttps://go.suzuverse.com/linktreeをご覧ください

Medya soruları için:.

SUZUVERSE'in son performansı ve diğer bilgiler hakkında daha fazla bilgi için,Angeline "Chii" Viray (Yatırımcı İlişkileri)e-posta ile.ir@suzuverse.com) veya WhatsApp (+639608994989Lütfen bizimle iletişime geçin.